ß € $ P a R a € d € R M i V a r L ı q ı n . . . ? K i Y o k L u q u n ß e n i A c ı t S ı n . . .!!...
____oOo qösLer bakı$Lar ßitirDi ßéén!
-zaman yok, mekan yok, hiçbirşey yok...
-gencım... mutsuzum... umutsuzum...
-' ' SiL ßaştan ßaşLamak gerek ßazen, Hayatı sıfırLamak... ' '
-..RuHuM DaR SoKakLaRdA..
-/biteRmi sandın deRtLeRin .. yeniLmesen hiç büyümezdin!! /
-siL baştan başLamk qeRek bazen!! ( bi başaRabiLsm !! ) /dayan yaLnızLıqım/ ___boş boş___??
' ***qeLipTe piŞmaNm deSn baNa ceZa veR raZıYm ceZaMa deSn saNa teK biR ceZa veRiRDm seNinDe beNm qiBi seVmeNi iSTeRDm..
-ß! intihar gißi pu$t olmu$ dostluklar..Nedn herks mutLu??
***Saqo KaF__KeF !!****
ßeny elestireceqine beyniny qeliştr;)
- İçimde bişey var bu akşam beyazlar karardı bi anda..sen orda benim çok dışımda.. uzaklar çoqaldı bi anda...!
-/sanki umudun gökLeRinde sıRadan bi intihaRım!!/
-koRkaRak yaşıyoRsan yaLnızca hayatı seyRedeRsin..
-·$14·# ^^NighTMaRe^^ | ·$15 ' Biraz umut, biraz sevgi.. Ne çok şey demek oysa, senden uzakta... ' |
-|| aLıştım artıq kabullendim mutsuzluğu...!!!...
-. . . | ' Umut nerdesin, yine bittin! Nerelere gittin, ben seni göremeden?! '
-' qeLsin hayaT biLdii qbi..qeLsin..işiMiz bu yaşaMaK..'!
-AraDım bi Çare , bi Ümit kaLmadı
-sevgiLer [sahte] insanLar [kahpe] hayatınız [pLan] alayınız [yaLan ]
-herkesin derdi ''BEN'' oLmu$um,demek ki zamanında kötü koymu$um!..
-.qözyasLarımı oMuzLarına bırakıp qitmek istioRm smdi
-GöZyAşLaRıMdA mUtLuLuK VaRsA, AğLaMaK KaDeRiM oLsUn!!!
-Durumum çevrim içi, Beynim MeşquL,Ruhum Hemen Dönecek,Midem öğLé Yemeğinde,eLim TeLefonda,AkLım Dışarda Ve KaLbim çevrim Dışı
-qaranLıqLa beraber qayboLdu geçmi$im!
-yASAMayI ogREniCem zor biLioRUm...aLısmAq KDr zOR ßshi Yoqq ZtN
-Dostum Uyan $u TaTLı Rüyadan..
-ALeM OyUNcU olMUs sOKaKLaR saHNe buTun SEwdIKLerIM olmUsLaR SahTe...
-Sevildigini Bilmeden ölesiye Sevme... Sonra Sevende Sen Olursun, ölende..!
-Bak Dostum Yasamayı öğren Ellerinle Tut G?zlerinle Gö?r Hayatınla Savas !...
-'Unut gitsin, aksin Gözlerinden bir Damla Yas gibi..Unut ve diren Hayata, Rüzgara duran Tas gibi..
- BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA ..
-Bu kadr genci napmak lazm Soralm ssteme..Geleceğm üç saate bağlı Yeni soruları beklerm Blmedğm yer çkarsa Yok olur tüm emeklerm..kazanr bri Geri kln ancak bu şartlarda Ya adam olur ya serseri..
-Sayısal kabusa döndü Sözel düşlere dönüştü
-!ßu ara iht!yacım var $ana £ll£rimi $aQın bırakma bana huzur v£r£n t£Q y£r $£n!n yanın unutma!!...
-ßnm yoLum her zmn aydnLığa gdr karanLığa Her $ey net we kesndr.Ya siyah ya byz gri yok! KatLanabLn ynmda oLandr gerisi bo$ !
-DaYaN...sAbIr...gErEk...YoLuM uZuN...vAkİt KıSa...ÖLüM yAkIn...
-BenLiğimi hissetmesem de,sözLeRim duyuLmasa da,önemsenmesem de sanıRım vaRım...
-Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .
-Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..
-Kararlarımda ısrarlıyım,ısrarlarımda inatçıyım.İnatlarımdan da asla !!!VaZgEçMeM!!!
-Hayat akıp giderkn avuçlarmdan, eğilp yerden toplayamıyorm parçalarmı. Ve artk herşy için ''çok geç'' demk için Bile cok gecc
-AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!
-Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte hHeps! O kdr :-D
-yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR..
-ta$ deiLki ßu yüreq dayanmıor...!!
-TaM Her$eY GsL OLuYo DerkeNnN...Y.o.K YaAa Ya$aMaK İsTeMiOrM BeNnN...!!!!...
-Gençliğine Güvenip Erken Derken,Belki Bir Elveda Bile Diyemezsin GİDERKEN...
-bir hayatım vardı ama ona geri dönemem bunu yapamam, hiçbir zaman aynı olmayacak..
-ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem!
-Dünden KàLañ Pi$mànLIkLar Yine Lànet ßi qün Daha ve Yine SørunLàR.ßekLenen öLüm càIrIø ßeñi qeLdiiim Yere
-hayat bo$ eğLen co$$ =)
-/...ya şmdi tut ellermdn ya da bi dha söz etme özlemkten çok çok çok karışığm ztn....
-çok çok çok karışığm /hyt beni çözer misin?....
-->KARANLIK,dehşet vericidir.Ama korkuttuğu için değil,olanları sakince ve tek başına düşünme olanağı sunduğu için...